عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند
روایت نجفی خوشرودی از جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس؛

ظریف: هیچگونه پیش شرطی را برای راه اندازی اینستکس نمی پذیریم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، جلسه این کمیسیون با وزیر امور خارجه درباره کانال INSTEX را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 04
کد خبر: ۴۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ علی نجفی خوشرودی با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت مجلس، اظهار داشت: نشست مذکور با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، معاونین و مدیران وزارت اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی به منظور بررسی و تبادل نظر پیرامون ابزاری در حمایت از تبادلات تجاری INSTEX برگزار شد.

وی افزود: در این نشست وزیر امور خارجه گزارشی از سوابق و مذاکرات مربوط به ارائه سازوکار مذکور میان ایران و اروپا متعاقب خروج آمریکا از برجام ارائه و تاکید کرد ارائه این ساز و کار گام مثبت و اولیه از سوی اتحادیه اروپا برای حفظ منافع ایران در برجام است که منتظریم مراحل اجرایی و عملیاتی آن طی شود.

نجفی خوشرودی تصریح کرد: ظریف ضمن رد ارتباط INSTEX با FATF تاکید کرد این ارتباط را نمی پذیریم و حتی اعتراض کردیم که اقدام دیر هنگام اروپا در ارائه این ساز و کار نمی تواند مشروط باشد.

وی ادامه داد: تاثیر این ساز و کار در جلوگیری از امنیتی سازی ایران، منحصر نبودن فعالیت این ساز و کار به غذا و دارو، ضرورت ایجاد ساز و کار مشابه در ایران از دیگر موارد مطروحه در این نشست بوده است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار